19 Aralık 2013 Perşembe

BİR UNFOLLOW ÖYKÜSÜ

Arada sırada twitter hesabımdan beni kimlerin unfollow ettiğini kontrol ederim. Dün gece yine rutin kontrolümü yaparken şok bir şeyle karşılaştım. Sarı beni unfollow etmiş. 


Yaklaşık bir buçuk seneden beri arkadaşız, sık sık görüşmeyiz ama birbirimizi severiz, ya da ben öyle sanıyormuşum. 
Hep sevgilisi olur, hiç boş gezmez. Herkesi delice sever, bütün sevgilileri için ölür biter. 
Kocaman bir götü var, onu eriticem diye her pazartesi diyete başlar salı bozar.
Her gay gibi psikolojisi bozuk. 

Bir gün hiç unutmam bana kalmaya geldi ilk kez. Nasıl moralim bozuk, yine kim bilir kim beni üzdü. "Hiç gerçek dostum yok gibi hissediyorum" dedim. Bana şöyle ters ters baktı. Aha geliyo tokat dedim. "Ben varım ya salak" dedi. Tuttu bana sarıldı, o an ona inanmak istedim ama gerçek olmadığını hep bildim. 

Ve yanılmadım, sanırım o son görüşmemizdi. 

- Aradan üç ay falan geçti, şimdi yeni sevgilisi var.  - 

Twitter, facebook, instagram hepsinden engelleyip silmiş. Hiç bir nedeni de yok, kimseye arkasından konuşmadım, ters bir şey yapmadım. İnsanları anlamak gerçekten çok güç. 

Yine hep aynı yere geliyorum. Net olun. Net olalım. Net olmalıyız. Anı kurtarıcam diye yalanlar söylemediğimiz bir dünya inanın daha güzel olacak. Ne hissediyorsak o. Gerçek dostum gibi hissetmiyorsan öyle olduğunu söyleme. Sevmiyorsan seviyorum deme. 

İyi ki silmiş, net olmuş. Ama keşke bana da söyleseydi şöyle şöyle sebeplerden ötürü siliyorum diye. Ama üzülmedim bile. 

Hem muhabbeti kötüydü, hem de götü büyüktü. 




2 yorum:

  1. A Aaa insanları götüyle yorumlamak çok ayıp :D Herşeyi öyle kafana takmayacaksın tatlım sende :)

    YanıtlaSil
  2. böbeyim bi kere şunu anla ki (ki zate sanırım az biraz anlamışsın) gayler dengesiz insanlar sözlerinden ziyade tavırlarına hal ve hareketlerine bakacaksın. ama onda da bir tutar görebileceğini sanmam. iki güzel laf edince günü kurtarıyorlar ama sonra da tüm foyaları çıkıyor sen sen ol boşver lafı cimi

    YanıtlaSil