6 Haziran 2014 Cuma

HAYAL1

"Sabahtan beri mutfaktayım o ise salonda televizyon seyrediyor. Sürekli bok attığı ama izlemekten asla vazgeçmediği dizilerden bir tanesi. Bir tanesi diyorum çünkü dört beş tane dizi izliyor. Sürekli izliyor, çoğu zaman benimle ilgilenmek yerine o dizilerin özetlerini izliyor. Akşam annem onunla tanışmak için gelecek, yeni evimi de ilk kez görecek. Buraya taşınalı daha bir ay olmadı. İlişkimizin 15. ayında beraber yaşama kararı aldık, diziler dışında şimdilik bir sorun yok. Her sabah evden çıkarken akşam bu evde buluşacağımızı, birlikte yemek yiyeceğimizi bilmek bana inanılmaz huzurlu hissettiriyor. Her sabah gördüğüm ilk yüzün onun yüzü olmasının içimde yarattığı mutluluğu tarif edecek cümle bulamıyorum.

Adını şuan hatırlamadığım büyük balıklardan dört tane aldım. Doymayan olursa diğerini de yer diye, ama sanırım camın önünde sürekli dolaşan kör kediye gidecek o balık zira gerçekten epey büyükler. Bolca da salata yaptım. Annemin en sevdiği çikolatalı keki de yapacaktım ama yumarta bulamadım, markete gitmeye üşendim. Sevgilime söylesem o da gitmeyecekti eminim.




Kapının çalmasıyla birden irkildim, mutfaktan kapıya gidene kadar o çoktan kapıyı açmış annemi içeri buyur etmişti. Hayal ettiğimden daha sıcak bir tanışma olmuştu. Biraz sohbet edip öpüşüp koklaştıktan sonra yemeğe geçtik. Annem arada kaçamak gözlerle onu izliyor, sonra hemen gözlerini uzaklaştırarak tabağına dikiyordu. Bu esmer delikanlıda ne bulduğumu düşündü bence. Çok yakışıklı sayılmazdı ama bana baktığında ışıldayan gözlerini gördü, bir oh çektiğini gördüm sonra annemin. Boncuk gözlü tuzu uzatır mısın dedi. Boncuk gözlü dedi."

Tabi ki bunların hiç birisi olmadı. Yakın bir gelecekte de olacağını sanmıyorum. Böyle şeyler yaşayan insanların olması bana umut veriyor fakat böyle şeylerin başıma gelmemesi oldukça kötü hissettiriyor. Falcı bacı dört ay içinde istediğim aşka kavuşacağımı söylüyor, bense kış olmadan kar yağmadan montları giymeden ona kavuşmak istiyorum kimse çıksın gelsin istiyorum.

Bu hayallerimden sadece birisi, hayallerimi yazmaya devam edicem, birisi geldiğinde bunlar gerçek olur belki. Ben bunları hak ediyorum. İnanıyorum. Muck!

(Rose Rosem yorumunu okudum cevapladım buraları okuyorsan bakarsın :), yorumları bundan sonra anında okuyup cevaplıyorum, seve seve yorum yapın sohbet muhabbet güzeldir)

7 yorum:

  1. Ya pislik kaç dk. anlattı anlattı sonra devamı yok :D
    Yağmur halen yağdığı için bence yazın sevgilim olamadı derdinden kurtulmalısın. Belli mi olur belki kasımda yaz mevsimi başlar :D Üzme kendini :)
    Pollyanna Mod: ON ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha. yaz bir kaç haftaya başlar ama biz hep umutsuz vaka olarak kalırız gibi geliyor ya neyse :D

      Ama pollyanna olmak iyidir, bakarsın umduğumuzdan iyi geçer yaz! :)

      Sil
  2. Benimde en büyük hayallerimden biri buu. Nası duygusala bağladım anlatamam şu an. Ben şuna inanıyorum. Hayatta gerçekten istediğimiz şeyler vardır ya işte onlar gerçek olur. Nalet olsun her tarafımdan duygusallık akıyoo. ^_^ Durgun bir denizde suyun altındayım sanki Üstümden geçen dalgalar hafiften sallıyor beni... Çoook güzel yazmışsın Yazan bir gaycım Hayali2,3,4 ne kadar varsa hepsini istiyorum senden. Yamazsan başının etini yerim haa baştan söyleyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim gaypembe'm :)
      Umarım olurlar çünkü hayatımızın yaş olarak en güzel zamanlarını yalnız geçirmek o kadar koyuyor ki anlatamam.
      Yazıcam yazıcam, ikinci hazır bile üç dört beş de olur o :) bugun yarın yayınlarım :)

      Sil
  3. Bir hırsız gördüm sanki. :) "Kalbime Dokunsun"???

    YanıtlaSil
  4. bir an başlığı unutup okumaya devam ederken "oha Türkiye de mi oluyor bunlar acaba" demedim değil dedim yani...

    YanıtlaSil