26 Mart 2014 Çarşamba

UZUN ZAMAN SONRA

Öncelikle bloguma yorum yapan bütüüün arkadaşlarıma kocaman bir teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, yorumlarınızı okudukça daha da yazasım geliyor. Neden böyle girdim. Bir sorun var, ben yorumları çok geç görüyorum :) Cevap verene kadar da ay geçmiş oluyor vermenin bir manası kalmıyor. -cevap- Bu yüzden bizi takmıyor mu, amaan cevaplamıyor zaten neden yazalım gibi bir düşünce asla kafanızdan geçmesin, hepsini okuyorum mutlu oluyorum, bloglarınızı takip ediyorum :). Gördüğüm yorumlara da geç değilse cevap verip sohbet ortamı yaratıyorum ki bu çok hoşuma gidiyor. Bu konuya açıklık getirdiğime göre gelelim diğerlerine.

Artık her gün yazmak istiyorum, her hün olmasa da iki günde bir. Hiç bir şey yaşamasam da o günkü hislerimi yazmak istiyorum. Her gün değişen hislerim, bitmek bilmez gelgitlerim, kimi özleyeceğimi şaşırmalarım eminim yaşadığım saçma datelerden daha çok ilginizi çekecektir.

Mart bitiyor hala hayatımda bir kıpırtı yok, ne istediğim aşkı buldum, ne de istediğim işi yapıyorum. Saçma sapan bir bölümde istemediğim ve hiç bir işime yaramayacak şeyleri öğreniyorum. Yok denecek kadar az arkadaşla, sınırlı bir hayat geçirmeye çalışıyorum.

Evimden ayrılıyorum. Anladım ki ev arkadaşı ile yaşamak bana göre değil. Neyse bu konuda söyleyecek çok şeyim var bu ayrı bir yazı konusu olsun. Bir kaç güne yazar patlatırım.

Uzun zamandır yazı yazmadım, kimseyle görüştüğüm ettiğim yok, tam bir kapalı kutu yaşıyorum. Ne bir kimseye selam yazıyorum ne de gelen selamları değerlendiriyorum. Hoş değerlendirsem de adam nerden ya da xx var mı dedikten sonra muhabbeti bitirmek zorunda kalıyorum. Çünkü istediğimin seks yapmak olmadığını anladım. Onu da öyle pat diye anlamadım tabi başıma gelenlerden dolayı, onları da anlatıcam.

Neyse bu kadar yeter herhalde bu gece.



3 yorum:

  1. bekliyoruz kuzum yaz hem rahatla hem de tarihe notlar düş yaşadıklarından tecrübelerini aktarmış olursun

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim bak yine yeni gördüm bu yorumu ama gördüm okudum cevap verdim mutlu oldum hatta blogunda derin gezintiye bile daldım:) öperim

    YanıtlaSil
  3. Sanırım bu yazının yolunda ilerliyorum ben de :(

    YanıtlaSil