25 Mayıs 2013 Cumartesi

ŞAPKALI 2.BÖLÜM

Dudakları dudaklarımda şimdi, arada gözlerimi açıp bakıyorum acaba gözleri açık mı kapalı mı diye. Kim çıkardıysa onu da gözleri açıksa sevmiyor, kapalıysa seviyor diye. Kapalıydı gözleri, hemen bende kapatıp öpüşmeye devam ediyorum. Elliyor her yerime, ses çıkarmıyorum. Hoşuma gidiyor. Şarkılar bitiyor alkışlıyoruz, sarılıyoruz, el ele tutuşuyoruz, gülüyoruz, tekrar öpüşüyoruz, görsen sanki çok seviyoruz.

Bakışlarını yakalıyorum bazen bende bakıyorum on saniye falan birbirimize bakıp gülümsüyoruz. "Hiç gitme benden" diyorum. "Hep beni sev" diyorum. "Hoş geldin" diyorum içimden sessiz, duyulmasından korkarak... Anlamış gibi sarılıyor bana, göğsüne bastırıyor kafamı.

Konser bittikten sonra kafamızda iyice açıldığından " bir şeyler içelim mi" diyorum. "Tamam" diyor ve mekandan ayrılıp bir tekelden biralarımızı alıyoruz. Kapı önündeki kalabalığa, arkadaşlarımızın yanına oturuyoruz. Çok geçmeden iki çocuk gelip şapkalıya sulandı. Bu da ne olduğunu anlamadı pek ama beni tutup herkesin içinde öptü. Diğer çocuklar o an toz oldular. Tabi ben uçuyorum, sevgili miyiz lan şimdi falan diyorum kendi kendime. Allahım diyorum sonunda sonunda sağ ol seni çok seviyorum, kedileri seviyorum, annemi seviyorum, seni de seviyorum lan jale falan moduna giriyorum. Herkes sevgili mi oldunuz diyor, o hayır diyor ben susuyorum. Tebrikler diyorlar, sağ olun diyorum bu sefer o susuyor.

Biralar bitince tekrar içeri geçip biraz oynadıktan sonra tuvaletin önündeki masaları göstererek gidelim mi dedi. Olur dedim sandalyeye oturdum ve ayaküstü sevişmeye başladık. Kolumdan tutup bi anda tuvalete götürdü ne olduğunu anlamadım bile gözümü tuvalet kabininde açtım. Orda da ayak üstü biraz seviştikten sonra çıkalım mı dedim. Tamam dedi. Aynada kendimizi düzelttikten sonra çıktık, tekrar kapının önüne arkadaşlarımızın yanına oturduk.

O başkaları ile konuşurken fırsat bu fırsat diyip lezbiyen arkadaşımdan akıl almaya çalıştım. "Seviyorum dedim, halini görüyorsun oda seviyor sanırım napim dedim, bir şey yaplamıyım ama ne" " ee seviyorsan söyle " dedi. Ben de salak, zaten birinin git söyle demesini bekliyormuşum. Gerizekalı gibi gittim çocuğa senden hoşlanıyorum ben dedim. Ama böyle durup dururken başkaları ile ettiği muhabetin içine dalarak. Ne olduğunu anlamadı başta. Sonra ben aşka inanmıyorum vs. ile başlayan uzun kasvetli cümlelerini kurdu. Sex anılarımı yazıyorum falan filan dedi. Sonra ayağa kalktı. Gidiyorum dedi. Nasıl yani bana gelecektin dedim. Gelemem, sana bunu yapamam dedi. Arkasına bile bakmadan gitti. Nasıl hissettim o an var ya. Piç gibi, kimsesiz gibi, amcık gibi. Sik gibi. Yol ortasında yalnız kalakalmıştım işte. Gözümden sicim gibi aktı bir kaç damla yaş. Aldılar su verdiler, sakin ol dediler, ama hiç biri umrumda değildi, çocuk beni bırakıp gitmişti.

Biraz daha orda oturdum, kendimi rezil ettim,ağladım, küçük düştüm.
Benim kızdığım asıl olay, gece boyunca bana kırk yıllık sevgilisiymişim gibi davranıp, sonra da siktir olup gitmesi. Adam gibi ben sex arıyorum, bu gece de seninle sevişmek istiyorum dese bana en baştan, ben bin tane hayal kurup, arkasından kendimi böyle rezil etmeyeceğim. ama yok illa oyun, illa kandırmak, illa gözyaşı. Bu adilik, şerefsizlik, amcıklık değil de ne şimdi. Cineyet işlemek istiyorum. Evini basıp benzinle yakmak istiyorum, araba altında kalsın ölsün istiyorum. Hepsini geç ben bir kaç saat önceye dudaklarına geri dönmek istiyorum. Sevildiğimi hissettiğim anlara dönmek istiyorum.

Evet, sevilmek bana çok yakışıyordu...

3 yorum:

  1. A a ne üzülüosun şekerim ben varım :)Boşta mı kaldınız?LUBUNİK!Sevişecek adam mı lazım?LUBUNİK!aŞK mı lazım:LUBUNİLK :)) :)

    YanıtlaSil
  2. Ne şerefsizler var ya. En sevmediğim gay tipi işte bu. Şu an çok kinlendim :@ Ama ada vapuru yandan çarklı, lan jale falan iyi geldi yeminle. Nostalji ettirdin, sağolasın :)

    YanıtlaSil
  3. arka fonda Semiramis Pekkan'dan çalan "bana yalan söylediler" eşliğinde yazını okumakta ayrı bir hava kattı :)

    YanıtlaSil